Γλυκά

Γλυκά

Τα μοναδικά γλυκά

Delimiter

Στο Ζαχαροπλαστείο Ευαγγέλου θα βρείς και ιδιαίτερα λαχταριστά γλυκά από cheesecake, μιλφέιγ που μπορείς να το φτιάξεις όπως επιθυμείς αλλά και μοναδικές γεύσεις παγωτών.

Με αγάπη πάντα για τη ζαχαροπλαστική και με γνώση των παραδοσιακών συνταγών, χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά για να απολαύσεις τις δημιουργίες που ετοιμάζουμε μαζί.

Image module
Image module
Φτιάξε το δικό σου

Cheesecake

Delimiter

Φτιάξε το δικό σου cheesecake, ακριβώς όπως σου αρέσει, επάνω σε μία παραλλαγή του παραδοσιακού Αμερικανικού cheesecake.

Η βάση του γλυκού αποτελείται από θρυμματισμένο, τραγανό μπισκότο βανίλιας και μια φρέσκια, μαλακή κρέμα τυριού.

Έχεις στη διάθεσή σου μαρμελάδα σε έξι διαφορετικές γεύσεις για να αυτοσχεδιάσεις. Διάλεξε μία ή περισσότερες για να προσθέσεις στο δικό σου cheesecake, ως topping, αλλά και στη μέση του γλυκού, ή στη βάση αν προτιμάς. Γιατί στη βάση να είναι πάντα το μπισκότο;

Image module
Image module
Image module
Image module
Στο μέγεθος που επιθυμείς

Λαχταριστό μιλφέιγ

Delimiter

Λαχταριστό μιλφέιγ, στο μέγεθος που επιθυμείς, με τρεις στρώσεις από σφολιάτα που εναλλάσσεται με φρέσκια κρέμα ζαχαροπλαστικής. Η γεύση απογειώνεται με το τραγανό, καβουρντισμένο αμύγδαλο και το θρυμματισμένο μπισκότο βανίλια που κρύβονται ανάμεσα στις στρώσεις.

Η γαρνιτούρα από λευκή σοκολάτα, θρυμματισμένη σφολιάτα και άχνη ζάχαρη συμπληρώνει την εικόνα ενός υπέροχου γλυκού που θα θέλεις να παραγγείλεις ξανά και ξανά.

Παραδοσιακά Σιροπιαστά

Γλυκά Ταψιού

Delimiter
Σιροπιαστά που ψήνονται με παραδοσιακό τρόπο σε πολύ χαμηλό φούρνο, με λαχταριστό, αρωματικό σιρόπι που έχει μια ελαφριά γεύση από κανέλα και πορτοκάλι.
Με φρέσκια πλούσια γεύση

Παγωτό

Delimiter

Φρέσκο παγωτό με πλούσια γεύση, που φτιάχνεται στο εργαστήριό μας καθημερινά με αγνά υλικά.

Για τέλειο παγωτό, επιλέγουμε τη μέθοδο της παστερίωσης. Αφού παστεριώνεται, μένει τουλάχιστον για δύο ημέρες πριν σερβιριστεί, ώστε να ωριμάσει και να βγάλει όλα τα υπέροχα αρώματά του.

Απόλαυσέ το σε διάφορες γεύσεις, ανάλογα με την εποχή.

Παραδοσιακά Σιροπιαστά

Γλυκά Ταψιού

Delimiter

Σιροπιαστά που ψήνονται με παραδοσιακό τρόπο σε πολύ χαμηλό φούρνο, με λαχταριστό, αρωματικό σιρόπι που έχει μια ελαφριά γεύση από κανέλα και πορτοκάλι.

Τα φρέσκα κορνεδάκια και τα τρίγωνα γεμίζονται μπροστά σου με γλυκιά κρέμα, και επιλέγεις αν θέλεις να τα γαρνίρεις με κανέλα και με τους αγαπημένουυς σου ξηρούς καρπούς.