Δίκτυο Franchise

Το όραμα

Delimiter

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο Ευαγγέλου ξεκίνησε στην Καβάλα, προσφέροντας φρέσκο προφιτερόλ κατά παραγγελία μπροστά στον πελάτη, την ώρα που αυτός το ζητά.

Η συνέπεια στην άριστη ποιότητα των υλικών και την εξυπηρέτηση, έφερε το ζαχαροπλαστείο πολύ γρήγορα στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κόσμου, με τη φήμη του να εξαπλώνεται ακόμα και μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τη νότια Ελλάδα.

Ο στόχος μας, πλέον, είναι να έχουμε παρουσία σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα στην ίδια κορυφαία ποιότητα.

Οι κριτικές των επισκεπτών είναι σταθερά εξαιρετικές μέχρι και σήμερα, γεγονός το οποίο ενισχύει την επιθυμία μας για επέκταση του δικτύου σε όλη τη χώρα.

Image module
Ευαγγέλου

Το Brand

Delimiter

Το brand Ευαγγέλου έχει, πλέον, καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως ο δημιουργός του custom προφιτερόλ.

Η εταιρική ταυτότητα συμβάλλει αποφασιστικά σ’αυτό, καθώς εφαρμόζεται στα διάφορα μέσα με τρόπο ώστε να αναδεικνύει τη μοναδικότητα και την υψηλή αξία του προϊόντος.

Παρέχουμε, μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών μας, καθοδήγηση για ενέργειες προβολής των καταστημάτων του δικτύου, καθώς και για την εφαρμογή του brand σε υλικό επικοινωνίας και στο χώρο του ζαχαροπλαστείου.

Η εμπειρία

Για την Ζαχαροπλαστική

Delimiter

Συνέχισε να δουλεύει σκληρά για να εξελιχθεί στην τέχνη που είχε επιλέξει, μέχρι που ξεκίνησε το δικό του εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στα 27 του χρόνια.

Έχοντας το δικό του χώρο για να πειραματίζεται, και ακούγοντας παράλληλα τι ζητά ο κόσμος, είχε ως σκοπό να τους κάνει ευτυχισμένους μέσα από τις δημιουργίες που τους προσφέρει.

Image module